Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні свій день народження відзначає Начальник Старосалтівської селищної військової адміністрації – Антон Анатолійович Палєй

Новина
13.06.2024

Сьогодні свій день народження відзначає Начальник Старосалтівської селищної військової адміністрації – Антон Анатолійович Палєй.

В цей особливий день ми щиро вітаємо Вас з Днем народження! Ваша відданість справі та незламний дух в очоленні Старосалтівської громади є справжнім прикладом для всіх нас. Завдяки Вашому керівництву наша громада долає труднощі та впевнено крокує вперед, а Ваш професіоналізм і рішучість надихають нас на нові звершення та допомагають будувати краще майбутнє для нашої громади.

Нехай цей день буде наповнений світлими привітаннями, радістю та теплом близьких. Дякуємо Вам за вашу наполегливу працю та за значний внесок у розвиток нашої громади!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше