Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні, 4 червня, ми вшановуємо пам'ять дітей, які стали жертвами жорстокої збройної агресії російської федерації проти України.

Новина
04.06.2024

Сьогодні, 4 червня, ми вшановуємо пам'ять дітей, які стали жертвами жорстокої збройної агресії російської федерації проти України.

Кожна втрата дитячого життя - невиправданий біль для нашого суспільства. Ця дата стала символом болю та пам'яті про тих, хто більше не з нами, але завжди буде в наших серцях.
Українські діти, наші юні громадяни, пережили та продовжують проживати неймовірні випробування через військовий конфлікт. Вони втрачають своє щасливе дитинство, вимушені вчитися виживати серед обстрілів та бомбардувань.

Статистика свідчить про страшні наслідки цього конфлікту. Більше 550 дітей вже не з нами, понад 1300 отримали поранення. Кожна загибла дитина - невимовна втрата для нас усіх.

В цей день , ми підтверджуємо нашу єдність і підтримку тим, хто постраждав від цього конфлікту. Нехай пам'ять про кожну дитину, яка втратила своє майбутнє, буде для нас покликанням до миру та злагоди!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше