Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Старосалтівською селищною радою було створено Службу у справах дітей

Новина
20.11.2018

Рішенням № 1719 XXXVI сесії VII скликання Старосалтівською селищною радою було створено Службу у справах дітей виконавчого комітету Старосалтівської селищної ради

Основними завданнями та функціями служби у справах дітей є:

         Реалізація на території Старосалтівської ОТГ державної політики з питань соціального захисту неповнолітніх та запобігання дитячої бездоглядності та вчиненню правопорушень неповнолітніми.

         Розроблення та здійснення самостійно або разом з відповідними органами виконавчої влади, підприємствами, установами та організаціями усіх форм власності, громадськими організаціями заходів щодо захисту прав, свобод і законних інтересів дітей.

         Контролює облік дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

         Здійснює загальну координаційну діяльність органів місцевого самоврядування,  установ та організацій по проведенню заходів щодо забезпечення соціального захисту неповнолітніх і профілактики правопорушень.

         Здійснює прийом дітей та їх батьків.

Керівник: Лушпа Ольга Павлівна

Контактний телефон: (05741) 6-12-76

Місцезнаходження: 62560, Харківська обл., Вовчанський район, смт. Старий Салтів, вул. Перемоги, 15.

пн-пт:         8.00-17.00 
Перерва:    12.00-13.00 
сб, нд: вихідні

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше