Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні мешканці селища Старий Салтів!

Оголошення
21.08.2019

      У зв’язку з численними скаргами мешканців та гостей селища Старий Салтів приватне акціонерне товариство «ВФ Україна» (ТМ «Vodafone») проводить роботи з покращення інфраструктури селища шляхом забезпечення мешканців високошвидкісним 3 G та 4 G мобільним Інтернетом.

      03.09.2019 року о 11.30 за адресою: смт. Старий Салтів, вул. Івана Франка (Радянська), 45 запрошуємо усіх бажаючих зустрітися з представниками ПрАТ «ВФ Україна» для можливості отримання інформації відносно будівництва базової станції та впливу на життя людини мобільного Інтернету.

Питання які плануються до розгляду:

  1. Мета будівництва базової станції.
  2. Відповідність «Державним санітарним нормам і правилам захисту    населення від впливу електромагнітного випромінювання».
  3. Переваги висотної споруди у населеному пункті.
  4. Присутні: Керівник технічного центру Харків- Машкін Дмитро Володимирович; Провідний інженер з договірної роботи- Жигло Сергій Вікторович; Юрист-консультант- Лисих Роман Володимирович; спеціалісти лабораторії електромагнітних полів та інших фізичних факторів Державної установи « Харківський обласний лабораторних центр центр «Міністерства охорони здоровья»; керівник підрядної організації ТОВ «тальний Дом-2006» Костенко С.О.; керівник проектів Волошко Ф.Е.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше