Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Щорічно, 6 грудня українці відзначають День Збройних Сил України

Новина
06.12.2023

Щорічно, 6 грудня українці відзначають День Збройних Сил України

Кожного року, наші громадяни вшановують цей пам’ятний день, який був встановлений у день ухвалення Закону України "Про Збройні Сили України" 6 грудня 1991 року.
Це свято істинної мужності, героїзму та відваги завжди відзначається з великою повагою та гордістю. Проте під час повномасштабної війни, ми як ніколи відчуваємо його значущість.
Збройні Сили України - це хранителі українського неба і землі, це наші відважні воїни - сини і дочки, що захищають країну з великою гордістю і повагою.
Ми дякуємо нашим захисникам та захисницям, що можемо прокидатися кожного ранку і засинати у своїх ліжках із молитвою про їхню безпеку та здоров'я, дякуємо за те, що маємо можливість навчатися та працювати, піклуватися про свої родини та донатити на ЗСУ. Ми пам'ятаємо кожного, хто поклав своє життя за наш мир і спокій у цій боротьбі. Ми віримо в ЗСУ, віримо в Перемогу! З Днем Збройних Сил України!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше