Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Розширення обсягу робіт зусиллями Армії відновлення

Новина
20.05.2024

Розширення обсягу робіт зусиллями Армії відновлення

Завдяки збільшенню кількості працівників в Армії відновлення – розширився і обсяг виконаних робіт на території села Молодова Старосалтівської громади.

Злагоджена робота команди дозволила реалізувати багато важливих робіт з благоустрою та покращення умов життя мешканців. Насамперед це прибирання сміття, вирубка парослі, скошування трави, ремонт та благоустрій колодязів, ремонт дитячого майданчика, озеленення територій, встановлення кашпо для квітів та білення дерев.

У ході виконання робіт було задіяно прибирання узбіччів, тротуарів, кладовища, сміттєвих баків, пам’ятників, адмін.будівлі, зупинки, будинок культури (альтанки, сходи, дитячий майданчик, паркова зона), ліквідація несанкціонованих сміттєвих звалищ.

Дякуючи працівникам Армії відновлення, надали соціальну допомогу вразливим категоріям населення, зокрема: забезпечували водою, дровами, готували їжу, працювали на городах та допомагали з пранням.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше