Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Розпочато реалізацію проєкту «Центр сучасних інформаційних технологій як осередок єдиного освітнього простору громади»

Новина
04.01.2021

         6 грудня 2019 року у Харкові програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) оголосила рейтинг Індексу спроможності громад-партнерів Харківської області та нагородила Старосалтівську громаду додатковим фінансовим ресурсом на реалізацію проєктів у сумі 75 тисяч доларів США.

         Під час громадських обговорень щодо вибору пріоритетних проєктів, реалізація яких передбачена Стратегією сталого розвитку Старосалтівської об’єднаної територіальної громади на 2018-2026 роки, із загальної кількості обрано 5 проєктів. Найбільшу кількість голосів набрав проєкт щодо закупівлі оргтехніки для шкіл громади.

         Чудовим подарунком до Нового року стало постачання техніки у рамках реалізації проєкту «Центр сучасних інформаційних технологій як осередок єдиного освітнього простору громади». Надійшла основна частина обладнання: комп’ютери, планшети, обладнання для фото-відеостудії, квадрокоптер.

         Завдяки проєкту в роботу шкіл буде впроваджено медіаосвіту, облаштовано центр сучасних інформаційних технологій  та фото-відеостудію на базі Старосалтівського ліцею (опорний заклад), встановлено обладнання для фото-відеозйомки в Хотімлянській  та Гонтарівській загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів та забезпечено усі школи громади комп’ютерним та мультимедійним обладнанням. Завдяки утворенню центра сучасних інформаційних технологій буде розширено єдиний освітній простір, забезпечено роботу фотостудії, гуртка журналістики. Громада отримає можливість проведення онлайнконференцій, консультацій, тренінгів, майстер-класів, дискусійних заходів в режимі реального часу.  

         Старосалтівська ОТГ висловлює щиру подяку програмі «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримку у створенні кращих умов для розвитку громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше