Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

розпочато монтаж модульних будинків

Новина
28.11.2023
В продовження співпраці між Старосалтівською СВА та БФ КАРІТАС ХАРКІВ, а також за підтримки донорів NIN , КАРІТАС АВСТРІЯ, КАРІТАС УКРАЇНИ 25 листопада 2023 року розпочато монтаж модульних будинків
У Старому Салтові встановлюють перші модульні будинки, для людей які постраждали від російської агресії. Загалом, ми отримали 98 заяв, з яких 20 осіб з більш вразливих категорій, були розглянуті для проживання в модульних будинках.
Наразі мешканцям смт. Старого Салтова, які втратили житло доставили 5 модульних будинків, які будуть облаштовані усім необхідним для комфортного проживання громадян. Це повноцінний окремий будинок - з сантехнікою, окремим санвузлом, кімнатою для кухні, меблями, безперебійним електропостачанням та водопостачанням.
Модульний будинок розташований безпосередньо на ділянці власника втраченого майна. Фундамент будиночка з терасою виконаний з бетонних сваїв , а сама тераса має спеціальне накриття та перила. Усередині модульних будинків розташована піч булер’ян, в комплекті з димоходом для підтримання належної температури проживання родини в холодний період часу.
До кінця тижня частину модульних будиночків буде встановлено, і вже можна буде заселяти людей.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше