Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Продовжуються роботи по молодіжному проекту

Новина
08.04.2019

      В самому центрі смт Старий Салтів на перехресті вулиць Перемоги та Червоної, в рамках реалізації Програми #DOBRE, продовжується облаштування зеленої зони на площі земельної ділянки 0,22 га. по молодіжному проекту «Зелена зона (сквер) «За п’ять хвилин щасливе суспільство»».

      У ході облаштування скверу  придбано та встановлено кованих лавок відпочинку в кількості 8 шт., ліхтарних стовбців, приєднаних до центрального вуличного освітлення селища в кількості 8 шт.,  встановлено велосипедну парковку на 10 місць, та урн для сміття у кількості 5 шт.

      Встановлено 2-і сонячні лавки для можливості зарядки гаджетів та Інформаційна дошка розміром 1мХ2м з сонячними батареями також з можливістю для зарядки гаджетів для інформування молоді та громадськості про заходи та новини.

      В рамках проекту також, передбачається монтаж тротуарної плитки вздовж лавок, облаштування газону та висадка дерев. Всю територію  огороджено новим парканом.

      З метою профілактики вандалізму та інших протиправних дій, пов’язаних з порушенням громадського порядку встановлено 2-і камери відеоспостереження.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше