Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Робота центру розпочалась…

Новина
10.02.2020

      В Старосалтівській об’єднаній територіальній громаді розпочав роботу Центр підтримки розвитку підприємницької діяльності та туризму в ОТГ.

      Так 07 лютого 2020 року на базі Центру відбулась перша тематична зустріч «Особливості оподаткування 2020 року». На цей захід в якості експертів були запрошені фахівці Салтівського управління Головного управління Державної податкової служби в Харківській області, в якості слухачів – фізичні особи-підприємці, що здійснюють свою діяльність на території Старосалтівської ОТГ.

      Експерти за круглим столом розповіли учасникам тематичної зустрічі про зміни в законодавчих актах України, в  т.ч. і в Податковому Кодексі України, про вжиття заходів щодо детінізації зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами (на виконання доручення Прем’єр-міністра України О. Гончарука), складання звітності, правила обліку, нарахування і сплати єдиного податку, порядок переходу спрощенців з однієї групи платників єдиного податку до іншої або на загальну систему оподаткування, максимальні ставки єдиного податку для спрощенців І та ІІ груп, мінімальні та максимальні суми ЄСВ, які платять ФОПи «за себе», застосування реєстраторів розрахункових операторів у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, хто з платників єдиного податку буде застосовувати РРО, ліцензування видів господарської діяльності та відповіли на запитання, що найбільше хвилювали підприємців.

      В подальшому аналогічні зустрічі на базі Центру будуть проводитись щотижнево. З календарним планом роботи Центру можна ознайомитись на офіційному сайті громади за посиланнямhttps://stsaltiv.gov.ua/news/kalendarni-plan-roboti-tsentru-pidtrimki-rozvitku-pidprimnitskoi-diyalnosti-ta-turizmu- .

      Керівництво ОТГ висловлює слова вдячності фахівцям Державної податкової служби Олегу Логвінову, Маргариті Мазаіхіній та всім підприємцям громади за участь у заході.

      Всіх бажаючих запрошуємо взяти участь в інших семінарах. Буде цікаво і корисно!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше