Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Робоча нарада із соціальних питань

Новина
19.10.2020

Харківський обласний центр для сім’ї, дітей та молоді разом з Харківською обласною громадською організацією «Твоє право» реалізує проект «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів Харківської області, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в умовах децентралізації»

        16 жовтня 2020 року службою у справах дітей виконавчого комітету Старосалтівської селищної ради, представниками відділу освіти молоді та спорту, представниками Ради молоді при Старосалтівській селищній раді спільно з соціальними партнерами долучились до робочої зустрічі проведеної Харківською обласною громадською організацією «Твоє право», яка спільно з Харківським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді реалізує проект «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів Харківської області, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в умовах децентралізації», який має на меті покращення захисту прав ПТЛ (постраждалих від торгівлі людьми), в т.ч. дітей, та доступу до допомоги в рамках Національного механізму взаємодії в об’єднаних територіальних громадах, шляхом забезпечення проактивної ідентифікації та перенаправлення ПТЛ, проведення превентивної роботи.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше