Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Реабілітація дітей з інвалідністю

Оголошення
24.02.2020

            Управління соціального захисту населення Вовчанської районної державної адміністрації  з метою забезпечення якісної організації роботи щодо забезпечення реабілітаційними заходами дітей з інвалідністю відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 березня 2019 р. №309  «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю» (далі – Порядок), повідомляє:

            відповідно до Порядку у 2020 році за принципом «гроші ходять за людиною» можуть бути забезпечені заходами з реабілітації діти з інвалідністю не лише внаслідок дитячого церебрального паралічу, а також з іншими захворюваннями.

            Для забезпечення дитини реабілітаційними заходами одному з батьків дитини чи законному представнику необхідно подати до управління соціального захисту такі документи: заяву про направлення дитини до реабілітаційної установи у довільній формі із зазначенням інформації про вибрану реабілітаційну установу разом з копіями паспорта громадянина України та/або свідоцтва про народження, та/або іншого документа, що посвідчує особу дитини; індивідуальну програму реабілітації, що видана лікарсько-консультативною комісією лікувально-профілактичного закладу;  виписку з медичної карти амбулаторного (стаціонарного) хворого (форма №027/о).

Перелік закладів охорони здоров'я, реабілітаційних установ формується Фондом соціального захисту інвалідів (далі – Фонд) згідно із заявницьким принципом та оприлюднюється на офісних веб-сайтах Мінсоцполітики та  Фонду (https://www.msp.gov.ua/ ).

Для подачі документів на реабілітацію та за більш детальною інформацією, просимо батьків або законних представників звертатись за адресою: м.  Вовчанськ, вул. Соборна, 100, каб.№ 12, тел. 42753

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше