Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пункти Незламності переводять на весняно-літній режим роботи

Новина
10.04.2023
Пункти Незламності переводять на весняно-літній режим роботи
Із 761 Пункта Незламності 298 буде переведено у режим очікування. За потреби їх оперативно повернуть до роботи.
Відповідне рішення було ухвалено на черговій регіональній Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області.
Як зазначив директор Департаменту цивільного захисту Харківської ОВА Іван Сокол, в «сплячий режим» переведуть і 11 пунктів, які було розгорнуто в наметах.
«У Харкові та населених пунктах області продовжить працювати 101 Пункт Незламності, які було організовано районними військовими адміністраціями – переважно вони розташовані в приміщеннях шкіл. 62 Пункти Незламності працюватимуть у пожежних частинах ДСНС у Харківській області», – підкреслив Іван Сокол.
Ще 289 Пунктів Незламності працювали в аптеках, на заправках та магазинах за ініціативи бізнесу. Чи будуть вони діяти влітку, мають вирішити самі господарі приміщень.
«Основне завдання Пунктів Незламності на весняно-літній період – у разі тривалого відключення електроенергії дати можливість людям зарядити гаджети та забезпечити доступ до інтернету. Районним адміністраціям ми радили залишити працювати цілодобово найбільший пункт, інші перевести в денний режим роботи», – зазначили в Департаменті цивільного захисту.
Також у Пунктах Незламності, за потреби, можуть проводити роз’яснювальні заходи для населення, наприклад, лекції щодо мінної небезпеки.
Оновлені дані буде розміщено на сайті nezlamnist.gov.ua.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше