Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Презентація опитування громадської думки в Старосалтівській ОТГ

Новина
13.03.2020

        12.03.2020 року спеціалісти програми DOBRE презентували  результати дослідження громадської думки щодо оцінки індикаторів громад-учасниць програми DOBRE.

        З квітня по вересень 2019 року  дослідницька компанія IPSOS, відібрана «Глобал Комьюнітіз» на умовах відкритого тендеру, проводила особисті інтерв’ю з мешканцями Старосалтівської громади" з метою дослідження громадської думки, яке дозволило виміряти рівень підтримки ОТГ  процесу децентралізації. Також дане дослідження  дозволило визначити, як громадяни оцінюють ефективність органів місцевого самоврядування, оцінити їхню задоволеність якістю місцевих послуг та рівень поінформованості щодо наявних можливостей брати участь в управлінні громадою, а також готовність активно долучатись до розвитку ОТГ.

З результатами даного опитування  ви можете ознайомитись за посиланням

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше