Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Прес-тур журналістів

Новина
21.08.2018

20 серпня на території Старосалтівської об’єднаної територіальної громади проводився прес-тур журналістів, в якому взяли участь 16 кращих представників засобів масової інформації Дніпропетровської, Тернопільської, Кіровоградської, Харківської, Миколаївської, Херсонської та інших областей України.


Даний захід був організований Українським кризовим медіа-центром за підтримкою партнерів Старосалтівської селищної ради Global Communities, Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).


На початку зустрічі, в селищному будинку культури, селищний голова Коновалов Едуард Павлович презентував громаду, поділився досвідом її розвитку та проблемами, які вирішуються.


В рамках прес-туру журналісти відвідали фотовиставку “Обличчя нових громад”, Старосалтівську опорну школу, сучасний дитсадок «Барвінок-100» та майбутній Центр надання адміністративних, медичних, правових та соціальних послуг. Крім того, прибувши в село Хотімля, учасники туру побували у фермерському господарстві «Юпітер», де отримали велике позитивне враження від роботи сучасного молочного комплексу. 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше