Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку Детального плану території для будівництва та розміщення станції сортування твердих побутових відходів за межами населених пунктів на території Старосалтівської селищної ради.

Новина
22.12.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту документа державного планування
та звіту про стратегічну екологічну оцінку
Детального плану території для  будівництва та розміщення станції сортування твердих побутових відходів

за межами населених пунктів на території Старосалтівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

 

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту.

Детальний план території є документом державного планування місцевого рівня, який розроблено з метою вирішення таких питань, як: уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови тощо; формування принципів планувальної організації забудови; функціональне призначення, режим та параметри забудови, розподіл територій згідно з державними будівельними нормами, стандартами і правилами; містобудівні умови та обмеження за відсутності плану зонування території; черговість та обсяги інженерної підготовки території; система інженерних мереж; порядок організації транспортного і пішохідного руху.

Проєктом ДДП формується територія для будівництва та розміщення станції сортування твердих побутових відходів за межами населених пунктів на території Старосалтівської селищної ради Чугуївського району Харківської області – на відстані 4 км на схід від селища Старий Салтів, та 2,7 км на південь від села Зарічне.

В межі розробки детального плану території входить земельна ділянка з кадастровим номером 6321655800:04:000:0199 загальною площею 5,7350 га, тип власності: Комунальна власність, цільове призначення: 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості для будівництва та обслуговування полігону твердих побутових відходів.

 

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Старосалтівська селищна рада. Юридична адреса: 62560, Харківська область, смт. Старий Салтів, вул. Перемоги, буд. 15. Електронна адреса: rada@stsaltiv.gov.ua, тел. (05741)6-12-76, 096-489-77-32.

 

  1. Процедура громадського обговорення:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

дата подання заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (оприлюднення її в засобах масової інформації):

26.11.2021 – в газеті «Хлібороб»;

02.12.2021 – в газеті «Вісник Чугуївщини».

Дата подання повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку та розміщення звіту СЕО на офіційному вебсайті Старосалтівської селищної ради Харківської області.

Публікація повідомлення в друкованих засобах масової інформації:

24.12.2021 – в газеті «Хлібороб »;

23.12.2021 – в газеті «Вісник Чугуївщини».

 

б) спосіб участі громадськості: (надання письмових зауважень і пропозицій):

Надання письмових зауважень та пропозицій до Старосалтівської селищної ради, за адресою: 62560, Харківська область, смт. Старий Салтів, вул. Перемоги, буд. 15. На електронну адресу:  rada@stsaltiv.gov.ua з темою листа «щодо стратегічної екологічної оцінки».

в) дата, час і місце проведення громадських слухань (у разі проведення)

Громадські слухання не проводитимуться.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Старосалтівська селищна рада. Юридична адреса: 62560, Харківська область, смт. Старий Салтів, вул. Перемоги, буд. 15. Електронна адреса: rada@stsaltiv.gov.ua,  sr-saltuv@meta.ua тел. (05741)6-12-76, 096-489-77-32.

Контактна особа – Старосалтівський селищний голова Едуард Коновалов.

ґ) орган, до якого подаються зауваження та пропозиції: Старосалтівська селищна рада. Юридична адреса: 62560, Харківська область, смт. Старий Салтів, вул. Перемоги, буд. 15. Електронна адреса: rada@stsaltiv.gov.ua, sr-saltuv@meta.ua  тел. (05741)6-12-76, 096-489-77-32, строки подання зауважень та пропозицій: з 28.12.2021 року протягом 30 днів включно.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

офіційні вебсайти Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України (https://menr.gov.ua/), Департамент захисту довкілля та природокористування Харківської обласної державної адміністрації (https://kharkivoda.gov.ua/), Департамент охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації (https://kharkivoda.gov.ua/).

Звіт про стратегічну екологічну оцінку оприлюднено 28.12.2021 року на офіційному вебсайті Старосалтівської селищної ради (https://stsaltiv.gov.ua/). Строк громадського обговорення та консультування становить 30 днів з дня оприлюднення повідомлення.

 

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування.

Підстав для здійснення оцінки транскордонного впливу на довкілля немає.

 

 

Старосалтівський селищний голова                                                Едуард КОНОВАЛОВ

переглянути детальний план

переглянути звіт СЕО

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше