Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення повідомлення.

Оголошення
06.05.2020

        Про оприлюднення проекту регуляторного акту та  проекту рішення Старосалтівської селищної ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території  ради».

        Старосалтівська селищна рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення Старосалтівської селищної ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Старосалтівської селищної ради» з метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

        Проєкт рішення сесії Старосалтівської селищної ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2021 рік» розроблено фінансовим  управлінням  виконавчого комітету Старосалтівської селищної ради.   Проектом регуляторного акта передбачається встановлення місцевих податків і зборів на 2020 рік,які забезпечили б додаткові  надходження до бюджету Старосалтівської селищної об’єднаної територіальної громади для реалізації місцевих програм.

        Відповідно до ст. 10, 12, 265-267, 269-289, 291-300 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року N 2755-VI із змінами і доповненнями, Постанови Кабінету Міністрів України від 24.05.2017 року № 483 «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», керуючись п.24 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Старосалтівська селищна рада пропонує встановити на території Старосалтівської селищної ради такі місцеві податки та збори:

1.1. Плату за землю.

1.2. Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

1.3. Єдиний податок.

1.4. Транспортний податок.

1.5. Збір за місця для паркування транспортних засобів.

1.6. Туристичний збір.

та затвердити положення про кожен з цих податків та зборів.

Розробник регуляторного акту:  відділ земельних ресурсів та житлово комунального господарства Старосалтівської селищної ради;  юридичний  відділ Старосалтівської селищної ради

Поштова та електронна адреса розробника регуляторного акту:  62560, Харківська область, вовчанський район, смт Старий Салтів, вул. Перемоги, 15, тел. 05741-6-11-26 електронна адреса: sr-saltiv@meta.ua

Спосіб оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу (АРВ): проект регуляторного акту та АРВ розміщені на офіційному сайті Старосалтівської селищної ради https://stsaltiv.gov.ua/documents/cka417caex8f10763tai4lt1o, а також з текстом проекту та АРВ можна ознайомитися в юридичному відділі і в відділі земельних ресурсів та житлово комунального господарства Старосалтівської селищної ради, що знаходяться у приміщенні Старосалтівської селищної ради (перший поверх).

Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань: з 12.05.2019 до 17 год. 15 хв. 12.06.2019.

Спосіб надання фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями зауважень та пропозицій: зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі і подаються  до юридичного відділу  Старосалтівської селищної ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше