Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Підвищення рівня комунікації: ефективний тренінг у Старосалтівській громаді

Новина
29.04.2024
Підвищення рівня комунікації: ефективний тренінг у Старосалтівській громаді
У Старому Салтові відбувся тренінг на тему "Ефективні комунікації для громади", який був організований за підтримки Українського кризового медіа-центру в рамках Програми USAID DOBRE.
Тренінг був спрямований на підвищення рівня комунікаційної компетентності учасників з метою покращення взаєморозуміння та співпраці в громаді між мешканцями та ОМС.
Під час цього заходу, ми змогли поглибити свої знання щодо ефективних методів спілкування, вивчити нові підходи до комунікаційних стратегій, обмінятися досвідом з іншими учасниками, а також чому важливо враховувати внутрішні та зовнішні цільові авдиторії, різні канали комунікації та як донести правильні меседжі.
Такі тренінги є важливою складовою розвитку нашої громади, оскільки вони сприяють побудові відкритого та довірливого спілкування між мешканцями та ОМС. Завдяки цьому ми можемо ефективніше вирішувати питання, які стосуються нашого спільного життя та розвитку громади.
Висловлюємо щиру вдячність організаторам за активну участь та зацікавленість у розвитку нашої громади та за неабиякий внесок у підвищенні рівня комунікаційної культури.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше