Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Підсумковий захід в рамках проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні»

Новина
20.08.2020

        19.08.2020 року у Старосалтівському Будинку культури відбувся Підсумковий захід в рамках проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» Програми DOBRE в Старосалтівській об’єднаній територіальній громаді Харківської області.

        Представники Програми DOBRE: Сергій Омелічкін, Тетяна Покотило, Михайло Ізюмський, Олександр Карташов презентували результати, підвели підсумки проєкту та вручили подяки представникам громадських організацій, молодіжної ради та активним мешканцям громади.

        Також Старосалтівська громада стала переможцем в номінації «Діалог з мешканцями» конкурсу на краще використання механізмів участі громадян у місцевому врядуванні в Харківській області «Громада участі 2020».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше