Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Підійшов до завершення 2023/2024 навчальний рік

Новина
10.06.2024

Підійшов до завершення 2023/2024 навчальний рік. Цей рік був складним для всіх учасників освітнього процесу, але, незважаючи на виклики, учні отримали нові знання, а педагоги і батьки – гордість за успішних дітей.

Підсумовуючи результати навчального року в умовах повномасштабної війни, можна впевнено сказати, що здобувачі освіти Старосалтівської селищної територіальної громади не лише не втратили жаги до знань, а й завзято демонстрували здатність підкорювати інтелектуальні та творчі вершини навіть у форматі дистанційного навчання.
Здобувачі освіти громади активно брали участь у різних конкурсах та олімпіадах, ставали переможцями районних та обласних етапів. У здобутку наших учнів 23 похвальні листи. Троє випускників отримають свідоцтва з відзнакою та 1 учениця - золоту медаль за високі досягнення у навчанні.
Дякуємо педагогам, які попри складнощі дистанційного формату знаходять способи передавати знання, дарувати натхнення, виховувати моральні цінності та підтримувати у всіх починаннях.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше