Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Перший виїзд "Мобільного офісу ЦНАП"

Новина
05.08.2018

     03 серпня 2018 року саме в цей день відбувся перший виїзд "Мобільного офісу ЦНАП", впровадженого в Старосалтівській громаді! Унікальна валіза з комплектом портативної техніки для обслуговування осіб з інвалідністю та людей, які через стан здоров’я обмеженні у пересуванні, безпосередньо за місцем їх знаходження, без відвідування центру. “Мобільне автоматизоване робоче місце адміністратора ЦНАП” надало можливість обслуговувати не лише осіб з інвалідністю, але й мешканців віддалених сіл і селищ, людей похилого віку, матусь, які самостійно виховують маленьких діточок, учасників бойових дій та інші вразливі верстви населення Старосалтівської об’єднаної територіальної громади. З метою забезпечення належної доступності адміністративних послуг будуть утворюватися віддалені місця для роботи адміністраторів такого центру, в тому числі мобільні офіси та мобільні автоматизовані робочі місця адміністраторів центру надання адміністративних послуг.


         Ми дуже пишаємося тим, що такі важливі інноваційні проекти мають такий потужний соціальний ефект та кардинально змінюють ставлення громади до влади, підвищують її авторитет серед населення, особливо серед тих громадян, хто роками чекав на такий вкрай важливий і необхідний сервіс від органів влади та горді тим, що впровадили такий інноваційний проект у нашу громаду в рамках проекту «Підтримка територіальних громад України у зв’язку із збільшенням кількості ВПО», що виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ).


Дякуємо міжнародній компанії GIZ за надану допомогу, підтримку та інноваційний підхід до надання послуг!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше