Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Отримано новий шкільний автобус для Старосалтівської ОТГ.

Новина
21.09.2020

        14 вересня 2020 року на площі Свободи у Харкові керівникам відділів освіти РДА та об’єднаних громад передали ключі від нових автобусів. Нові шкільні автобуси отримали Близнюківський, Борівський, Великобурлуцький, Дворічанський, Кегичівський, Красноградський, Лозівський, Первомайський, Шевченківський, Сахновщинський райони, а також Зачепилівська, Золочівська, Лозівська та Старосалтівська ОТГ.

        Транспорт було придбано за кошти державної субвенції у співфінансуванні з місцевими бюджетами.

        Ключі від спеціалізованого шкільного автобуса та сертифікат голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер  передав в тому числі Старосалтівському селищному голові Едуарду Коновалову  та начальнику відділу освіти, молоді та спорту Ірині Глазуновій. Цей автобус перевозитиме учнів та вчителів опорного закладу – Старосалтівського ліцею.

        Голова Харківської ОДА зазначив, що в нових автобусах ISUZU (виробництва Черкаського заводу) передбачені місця для учнів з інвалідністю. Автобуси забезпечені всім необхідним для перевезення дітей, зокрема, передбачені місця для учнів з особливими потребами. 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше