Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Останнім часом спостерігається зростання випадків паління трави

Новина
04.04.2024

Шановні мешканці,

Останнім часом спостерігається зростання випадків паління трави, що не лише порушує громадський порядок, але й має катастрофічні наслідки для довкілля та загрожує безпеці життя людей.

Згідно з законодавством, знищення або пошкодження лісових масивів, зелених насаджень, стерні та сухої дикоростучої трави вогнем чи іншими загальнонебезпечними засобами карається штрафом від 5400 до 9000 гривень або обмеженням волі на строк від 2 до 5 років, або позбавленням волі на той самий строк. Вищезазначені дії, якщо вони спричинили загибель людей, масову загибель тварин або інші тяжкі наслідки, караються позбавленням волі на строк від 5 до 10 років.

Закликаємо всіх дотримуватися закону та бережно ставитися до природи. Спільними зусиллями ми зможемо зберегти наше навколишнє середовище та зробити нашу громаду безпечнішою та кращою для всіх.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше