Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оновлення водопостачальної системи у Старосалтівській громаді

Новина
30.05.2024

Оновлення водопостачальної системи у Старосалтівській громаді

У рамках робіт з модернізації систем водопостачання, у с.Хотімля була проведена заміна насоса на більш потужний. Це дозволить значно покращити якість водопостачання та забезпечити стабільний тиск води в мережі, що є особливо важливим для мешканців, які раніше стикалися з проблемами низького тиску.

А також, була здійснена заміна старої стальної труби. Замість старої труби, яка вже давно потребувала оновлення, була встановлена нова сучасна поліетиленова труба. Поліетиленові труби мають значно довший термін служби, вони стійкі до корозії та механічних пошкоджень, що забезпечить безперебійну роботу системи водопостачання на тривалий термін використання.

Ці покращення стали можливими завдяки зусиллям наших комунальників КП «Салтів водоканал» та їх прагненню забезпечити зручність та комфорт для всіх мешканців. Новий насос та труби забезпечать стабільну роботу водопостачальної системи, зменшуючи ризики аварій та збоїв у постачанні води.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше