Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Онлайн-тренінг з грантових проєктів у співпраці з Програмою DOBRE

Новина
01.05.2024
Дієва співпраця: Онлайн-тренінг з грантових проєктів у співпраці з Програмою DOBRE
На минулому тижні відбулася онйлан зустріч між представниками ОМС, ГО та фахівцями USAID DOBRE щодо оновлення Програми місцевого економічного розвитку Старосалтівської громади.
Цей захід був спрямований на підвищення кваліфікації у написанні грантових та інвестиційних проектів з метою планування місцевого економічного розвитку та відновлення громади. Особливу увагу приділили питанням про МЕР, визначили цілі та інструменти для досягнення успіху та яку технічну підтримку від Програми DOBRE ми можемо очікувати для реалізації наших проектів.
Наша громада відзначається активним і плідним співробітництвом, і цей тренінг став ще одним кроком у розвитку наших спільних зусиль. Обговорення на тренінгу були дуже плідними, а учасники виявили великий інтерес та зацікавленість у питаннях планування майбутніх проектів.
Наразі ми активно працюємо над подальшими кроками та планами взаємодії з Програмою DOBRE. Завдяки нашій спільній роботі ми зможемо досягти значних успіхів у розвитку нашої громади та покращенні якості життя її мешканців.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше