Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення про скликання LV (55) позачергової сесії VII скликання Старосалтівської селищної ради

Оголошення
08.07.2019

                                                                         

УКРАЇНА

СТАРОСАЛТІВСЬКА   СЕЛИЩНА  РАДА

ВОВЧАНСЬКОГО РАЙОНУ  ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ  № 150-ОД

                                          «08»  липня   2019   року

 

          У відповідності до  ст.ст. 42,46,59  Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні»  скликати  LV позачергову  сесію Старосалтівської  селищної ради  VІІ скликання   09   липня  2019  року  0 10  годині,  яка  відбудеться  в приміщенні Старосалтівської  селищної ради.  Відповідальним  особам, які готують питання на розгляд сесії селищної ради, підготувати  інформацію  та  інші  матеріали  та подати їх селищному голові.

 

                        На розгляд  сесії  винести  питання:

 

1.Про внесення  змін до рішення ХLVІІ сесії  Старосалтівської селищної ради VІІ скликання   «Про  бюджет Старосалтівської селищної ради  на 2019 рік».

 

В день проведення  сесії селищної  ради організувати  реєстрацію  депутатів та запрошених  на сесію ( відповідальна – секретар селищної ради       Штрикун Л.І.).

 

 

 

В.о. Старосалтівського селищного голови   оригінал  підписано Л.І.Штрикун

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше