Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Конкурсний відбір для участі у програмі «Стажування в ОТГ» для молоді громад-партнерів програми DOBRE у Харківській області.

Оголошення
27.06.2019

Конкурсний відбір для участі у програмі «Стажування в ОТГ» для молоді громад-партнерів програми DOBRE у Харківській області.

 

ГС «Харківський університетський консорціум» оголошує програму «Стажування в ОТГ» і запрошує молодь громад-партнерів програми DOBRE у Харківській області (Мереф’янська ОТГ, Старосалтівська ОТГ, Золочівська ОТГ, Малинівська ОТГ) подати онлайн-заявки на участь у конкурсі стажувань.

 

Програма має на меті активізувати та залучити молодь до процесів прийняття рішень та їх реалізації у громаді.

Під час стажування, молодь матиме можливість:

  • побачити роботу органів місцевого самоврядування зсередини;
  • ознайомитися з кращими практиками місцевого самоврядування;
  • ознайомитися з роботою органу місцевого самоврядування;
  • взяти участь у зустрічах депутатів з мешканцями громади та ознайомитися з проектами рішень, що стосуються питань молодіжної політики чи інших важливих питань, пов’язаних із розвитком громади;
  • подавати пропозиції до програм, які охоплюють сферу молодіжної політики.

 

Відбір учасників відбувається на конкурсній основі.

До участі у конкурсі допускається особа віком від 16 до 35 років, яка:

  • має громадянство України;
  • вільно володіє державною мовою;
  • місцем фактичної реєстрації якого є одна з об’єднаних територіальних громад Харківської області, з числа тих, що були утворені відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», або отримували неповну чи повну загальну середню освіту у відповідних громадах.

Як виняток, до відбору можуть бути допущені і інші особи, місцем фактичної реєстрації яких є населенні пункти в межах Харківської області.

 

Стажування проходитиме у період з 1 липня до 31 серпня 2019 року та триватиме 21 календарних дні.

 

Щоб взяти участь у конкурсі на стажування, потрібно заповнити онлайн-анкету https://bit.ly/31H1mEN. Останній термін подання заявки – 30 червня 2019 року. Чекаємо на ваші заявки та бажаємо успіхів!

Запитання про конкурс приймаються:
          на електронну адресу: alonaunicon@gmail.com

або за телефоном: 099-022-11-51

Контактна особа – Альона Мирошниченко.

 

В рамках співробітництва між Харківським університетським консорціумом та міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities), наразі реалізується регіональний проект «Голос громади у місцевому самоврядуванні» програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше