Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шукаємо креативні ідеї проектів розвитку Старосалтівської громади

Оголошення
20.06.2019

Шукаємо креативні ідеї проектів розвитку Старосалтівської громади

25 червня 2019 року в смт Старий Салтів об 13:30 годині відбудеться навчальний тренінг «Оформлення та реєстрація проектної заявки бюджету участі» для мешканців громади, представників Комісії з питань бюджету участі, авторів минулорічних проектів, органів місцевого самоврядування, ОСББ, громадських організацій та ЗМІ.

Мета заходу – набуття навичок щодо формування, подачі та авторського (командного) супроводу проектної заявки в рамках проведення конкурсу громадських проектів – Бюджет участі Старосалтівської громади.

.

Під час проведення навчального тренінгу у представників громади будуть відпрацьовані навички щодо:

 

  1. Генерації ідеї та заповнення заявки громадянами на участь у конкурсі проектів громадського бюджету;

2.Аналізу типових помилок оформлення ідей на прикладі минулорічного конкурсу

  1. Реєстрації та подання громадського проекту в електронній платформі бюджету участі Старосалтівської громади;
  2. Комунікаційної взаємодії громадськості та селищної ради при подачі та обробці заявок громадського бюджету, подальшої взаємодії авторів та виконавців проектів громадського бюджету.

Додатково захід має на меті сформувати команди авторів проектів від кожного старостинського округу громади задля якісної підготовки проектів та проведення дієвих інформаційних кампаній у своїх населених пунктах.

Період подачі громадських проектів триватиме до 14 липня 2019 року.

 

 

ПОКИ ТИ ДУМАЄШ ІНШІ РЕАЛІЗУЮТЬ СВОЇ МРІЇ!

 

Захід організовано ГС "Харківський університетський консорціум" та Старосалтівською селищною радою в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE) в Харківській області, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). .

  • .

Детальна інформація: https://staryisaltiv.pb.org.ua

Час: 25 червня 2019 року, 13:30

Місце проведення: колишнє приміщення Старосалтівської селищної ради

Контактна особа: Омелічкін Сергій

Телефон: +38 050 83 76 941

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше