Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Державна служба зайнятості інформує

Оголошення
27.06.2019

Наша Держава бере новий курс щодо підходів співпраці з громадянами з робочою назвою «Держава в смартфоні». Це є спрощення надання та одержання послуг державних інституцій, швидкий доступ до власних он-лайн кабінетів та державних установ за допомогою будь-якої точки доступу до Інтернет-мережі (наприклад, вдома).

Державна служба зайнятості вже сьогодні розробила та впровадила електронні сервіси, які пришвидшують працевлаштування осіб, в тому числі електронні кабінети для шукачів роботи та роботодавців. Зараз ми детально зупинимося на електронних сервісах для шукачів роботи.

Реєстрація громадян у службі зайнятості відбувається під час особистого прийому. Якщо особа бажає пройти реєстрацію або отримати консультацію спеціаліста, вона може скористатися записом на відвідування дистанційно. Для цього необхідно зайти на сайт Державної служби зайнятості «Електронна черга» та внести інформацію щодо прізвища, ім’я, по-батькові, обрати мету відвідування, центр зайнятості, зручний день та час зустрічі. Саме цей час буде зарезервований у графіку для вашого прийому.

Нововведенням також є електронний кабінет шукача роботи. Електронний кабінет шукача роботи – це зручний та ефективний спосіб дистанційної взаємодії зі службою зайнятості. Щоб мати змогу війти до свого он-лайн кабінету, шукач роботи, за допомогою співробітників філії, повинен внести до електронної системи адресу електронної пошти, логін та пароль. Завдяки  цьому, безробітний з домашнього комп’ютера чи телефону, що має підключення до Інтернету, може скористатися власним електронним кабінетом, щоб переглянути вакансії, створити резюме, скористатися інтернет-платформою «Профорієнтація та розвиток кар’єри» тощо.

Для пришвидшення працевлаштування також впроваджено інтерактивну карту вакансій у сервісі Google. Ця послуга дозволяє в зручному електронному форматі ознайомлюватися з інформацією про актуальні вакансії станом на поточну дату, побудувати оптимальний маршрут до місця потенціального працевлаштування, дізнатися про умови праці та вимоги роботодавця.

Вовчанська районна філія Харківського обласного центру зайнятості також має свою сторінку у соціальній мережі Facebook. Щоденно вона наповнюється новою актуальною інформацію, що є корисною для всіх категорій громадян та роботодавців. Фахівці філії із задоволенням діляться з відвідувачами новинами свого професійного життя. Відвідайте і ви нашу Facebook-сторінку!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше