Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Офіційне оголошення результатів конкурсу та обговорення ходу реалізації бюджету участі Старосалтівської громади

Анонс події
10.10.2019

Шановні автори проектів, мешканці Старосалтівської громади!

Запрошуємо Вас прийняти участь в круглому столі «Бюджет участі та його результати» під час роботи якого будуть оголошені офіційні результати впровадження другого річного циклу громадського бюджету.

Дата: 15 жовтня 2019 року, 13:00

Місце проведення: оновлена Зала засідань Старосалтівської селищної ради

 

Старосалтівська селищна рада вже вдруге реалізовує один із самих дієвих інструментів залучення мешканців громади до вирішення питань місцевого значення – бюджет участі. Кожен мешканець мав змогу долучитися до прозорого, демократичного розподілу 700 тис. грн. місцевого бюджету на покращення життя та добробуту своєї вулиці, району, населеного пункту, старостинського округу чи громади в цілому. І саме під час роботи круглого столу будуть обговорені всі етапи та результати цього процесу.

 

Мета заходу – залучення жителів громади до бюджетного процесу через обговорення та вдосконалення роботи інструменту бюджету участі.

Основні завдання заходу:

  1. Офіційне оголошення результатів та нагородження авторів-переможців;
  2. Розробка рекомендацій від громадськості щодо покращення реалізації Бюджету участі в 2020 році
  3. Напрацювання механізмів взаємодії авторів зі структурними підрозділами виконкому в ході реалізації проектів-переможців бюджету участі;

Захід організовано ГС "Харківський університетський консорціум" та Старосалтівською селищною радою в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE) в Харківській області, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Детальна інформація: https://staryisaltiv.pb.org.ua

Контактна особа: Михайло Ізюмський

тел. +38 050 453 16 32

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше