Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Новий сайт Старосалтівської громади

Новина
10.01.2019

      Ми запустили новий сайт Старосалтівської громади, побудований на  IT- платформі DOSVIT. Окрема подяка  спеціалісту SocialBoost Олександрі Іваненко, та модератору сайту Олегу Васильченко.

      Спільними зусиллями ми намагалися зробити сайт більш зрозумілім, зручним у користуванні, інформативнішим, та щоб відповіді на  питання щодо роботи Старосалтівської селищної ради Ви знаходили на нашому сайті.

      Сайт тільки почав свою роботу, але ми  готові до діалогу щодо його вдосконалення, над чим ми продовжуємо працювати.

      Сподіваємося, що у Новому році нас з Вами чекають нові спільні виклики, реалізовані проекти та втілені мрії і ми зможемо насолоджуватися плодами всього того, що було втілено та продовжувати змінювати Старосалтівську громаду створюючи нові, якісні, сміливі та захоплюючі проекти!

                                                                                                                     К.Гордієнко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше