Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Новорічна казка у Шестаківському ДНЗ «Веселка»

Новина
28.12.2019

      Новий рік – час подарунків, сюрпризів, радощів, коли довкола панує добра магія та казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.

      Довгоочікуване свято вже за декілька днів постукає у двері кожної оселі, а ось для найменших мешканців Старосалтівської громади казкова пора вже настала.

      У всіх закладах дошкільної освіти було проведено новорічні ранки.

      Новорічна казка вперше завітала і до Шестаківського ДНЗ (я/с) «Веселка».

      Колективи відділу освіти, молоді та спорту Старосалтівської селищної ради та Шестаківського ДНЗ потурбувалися про те, щоб новорічне свято для малечі було справжнім дивом та подарувало їй святковий настрій. Допомагали створювати казку для дітей і представники Старосалтівського Будинку культури.

      27 грудня на гостину до малят завітав Дід Мороз зі своєю онучкою Снігуронькою. Не обійшлося і без хитрої Баби Яги, яку діти врешті-решт перевиховали. На святі були присутні і  батьки дітей.

      Всі малюки були одягнені у гарні маскарадні костюми. Казкові герої новорічного ранку захопили дітей у дивовижний світ казки веселими хороводами, танками, завзятими іграми. Своїми віршами малеча порадували чарівних гостей – Діда Мороза і Снігуроньку.

      Малята та їхні батьки взяли активну участь в різноманітних конкурсах, отримали новорічні подарунки, багато незабутніх вражень, позитивних емоцій  та максимум задоволення від розважальної програми. Всі були задоволені святом і, звичайно, солодкими подарунками від Діда Мороза.

      Сподіваємось, що такий святковий настрій залишиться у всіх присутніх надовго!

За інформацією офіційного сайту відділу освіти, молоді та спорту Старосалтівської селищної ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше