Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Новий рік вже на порозі!

Новина
20.12.2021

Новий рік вже на порозі!

Яскраво прикрашена новорічна ялинка,  веселі сніговики і «Ялинка бажань» від Старосалтівського ЗДО  я/с «Барвінок-100», виставка дитячих малюнків від вихованців Старосалтівської Мистецької школи, Дід Мороз, Снігуронька, сестри Анна та Ельза з мультика «Крижане серце», хоровод круг ялинки, новорічні пісні  – все це створювало  чудовий настрій на святі відкриття ялинки 20 грудня в Старосалтівському будинку культури дітям Старого Салтова, які не відвідують заклади  освіти та їх батькам.

Запалив ялинку та привітав присутніх зі святами Старосалтівський селищний голова Коновалов Е.П., який разом із Дідом Морозом та Снігуронькою подарував дітям солодкі подарунки.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше