Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Новий колісний екскаватор для Старосалтівської громади

Новина
11.01.2024

Новий колісний екскаватор для Старосалтівської громади

Завдяки співпраці з Харківською обласною військовою адміністрацією в особі начальника Олега Синєгубова та його заступника Михайло Харнам, Старосалтівська громада отримала важливу допомогу від проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East) агентства США з міжнародного розвитку.
Одержана техніка слугуватиме у обслуговуванні та ремонту всієї територіальної громади.
Старосалтівська селищна рада, Старосалтівська військова адміністрація та мешканці громади висловлюють слова подяки Американському Народові та проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East) агентства США з міжнародного розвитку.
Цінуємо нашу співпрацю і те, що такі поважні інституції постійно допомагають та надають вкрай важливі засоби для розвитку нашої громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше