Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Нагородження лауреатів конкурсу «Наша пісня»

Новина
29.05.2024

Нагородження лауреатів конкурсу «Наша пісня»

У Харкові відбулося нагородження переможців онлайн-конкурсу «Наша пісня», організованого КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» за підтримки Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної (військової) адміністрації.
Цей конкурс став значущою подією для багатьох талановитих виконавців. Особливо приємно відзначити, що серед переможців є представник нашої громади – Данило Іванніков мешканець смт Старого Салтова, який здобув звання лауреата ІІ ступеня.
Через складну обстановку в країні, не всі переможці мали можливість приїхати на нагородження. Замість традиційної урочистої сцени і фанфар, церемонія проходила у святково прикрашеному укритті. Незважаючи на це, атмосфера була теплою і святковою, адже головне, що культурне життя триває і наша українська пісня не замовкає навіть у найскладніші часи.
Вітання Данилі Іваннікову з його досягненням! Бажаємо творчого натхнення та нових досягнень.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше