Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На черговій 26 сесії Старосалівської селищної ради було впроваджено систему поіменного голосування депутатів  «Голос».

Новина
23.02.2022

На черговій 26 сесії Старосалівської селищної ради було впроваджено систему поіменного голосування депутатів  «Голос».

Система ГОЛОС – це апаратно-інформаційний комплекс, котрий забезпечує можливість автоматизації повного циклу роботи ради в процесі підготовки та проведення засідань, публікації результатів та аналізу роботи депутатів і ради.

Завданням системи “Рада Голос” є:

Повне виконання закону: реєстрація, оперативне проведення поіменного голосування, моментальне формування протоколів з результатами волевиявлення, полегшення у розміщенні протоколів на офіційному сайті.

Економія часу: голосування з допомогою системи займає менше часу. Це робить сесії ради оперативними, а роботу депутатів продуктивною. Електрона система значно спрощує голосування та допомагає пришвидшити процес підрахунку голосів, а отже, й продуктивність роботи депутатів.

Публічність роботи: протоколи поіменного голосування створюються автоматично. Рада стає прозорою та відкритою до громади. Прізвища депутатів, які проголосували відразу з’являються на екрані та на сайті громади.

Економія коштів: завдяки даній системі впроваджується електронний обіг документів, а це значна економія на паперових носіях, наприклад, завдяки цьому вже не потрібно друкувати проекти рішень і таким чином економимо кошти на папір та обслуговування оргтехніки, на якій проводився друк. Всі документи депутати можуть бачити в онлайн режимі на планшетах, де висвітлюється інформація.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше