Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Моніторингу реалізації Стратегії сталого розвитку Старосалтівської ОТГ на 2018-2026 роки

Новина
20.08.2021

         16-17 серпня 2021 року, з метою моніторингу реалізації Стратегії сталого розвитку Старосалтівської ОТГ на 2018-2026 роки, з робочим візитом громаду відвідали експкерти Програми DOBRE -  Олексій Пасічник, Роберт Жарковський.

         Під час спільного засідання робочої групи  було обговорено стан реалізації Стратегії, очікувані та виявлені проблеми в ході її реалізації,  та способи їх вирішення. Робочою групою був напрацьований моніторинговий звіт (переглянути можна тут) за висновками якого пропонується оновити Стратегію розвитку - розробити та затвердити Детальний план заходів її реалізації на період до 2026 року.

         З проєктом  вищезазначеного розробленого Детального плану можливо ознайомитись  за посиланням тут. Наступним кроком планується  його затвердження Старосалтівською селищною радою. 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше