Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

МОЛОДІЖНИЙ ІДЕЯТОН: НОВІ ПОГЛЯДИ ТА МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ МОЛОДІ

Новина
23.04.2024
МОЛОДІЖНИЙ ІДЕЯТОН: НОВІ ПОГЛЯДИ ТА МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ МОЛОДІ
Вчора, представники Старосалтівської громади взяли участь у молодіжному ідеятоні, який відбувся в місті Харкові. Це був захоплюючий день, наповнений новими ідеями, обміном поглядами та активною діяльністю з молодіжної сфери.
На ідеатоні були підняті низка важливих питань, що стосуються нашої громади. Однією з ключових тем обговорення була підтримка молодіжної роботи та розширення можливостей для молоді. Ми визнаємо важливість і активну роль молоді у розвитку нашої громади, тому підтримка їхньої ініціативності та розвитку є одним із пріоритетів нашої роботи.
Також, в ході ідеятону було визначено проблеми, з якими стикається наша громада, та проведено аналіз їх пріоритетності та можливостей вирішення. Це дозволить нам краще спрямовувати наші зусилля на ті напрямки, де вони найбільш потрібні та ефективні.
Крім того, було приділено увагу питанню командотворення, де учасники вивчали, як побудувати дієву команду для успішної реалізації проєктів, що є важливим кроком у забезпеченні успішності та ефективності наших спільних ініціатив.
Надзвичайно важливим етапом було також створення концепції проєктів. Це допоможе нам визначити конкретні цілі та завдання, спрямовані на розвиток нашої громади, і визначити шляхи їх досягнення.
Висловлюємо щиру вдячність організаторам ідеятону в межах напрямку Підтримка молодіжної роботи та розширення можливостей молоді Програми DOBRE в Харківській області за можливість прийняти участь у цьому заході та зацікавленість у розвитку молодіжних ініціатив в Старосалтівській громаді.
В ці складні часи важливо залишатися активними та спрямовувати свої зусилля на спільний розвиток. Ідеї та практика, які були пропрацьовані під час ідеятону, стануть важливим внеском у розвиток нашої громади.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше