Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Молодіжний актив Старосалтівської громади обрав ідею для майбутнього проєкту

Новина
30.05.2024
Молодіжний актив Старосалтівської громади обрав ідею для майбутнього проєкту
Сьогодні відбулося засідання молодіжного активу нашої громади за участі представників громадської організації “АЛІ” та Програми USAID DOBRE. Метою цього засідання було підбиття підсумків нещодавнього опитування молоді та остаточне голосування за одну з п’яти ідей молодіжної концепції для розроблення молодіжного проєкту.
Під час засідання переглянули результати голосування мешканців громади, яке було проведено для визначення найбільш популярних та підтримуваних ідей. Це голосування дало змогу почути думки наших мешканців та врахувати їхні побажання при виборі остаточної концепції.
Кожна з п'яти ідей була детально обговорена та оцінена з точки зору її актуальності, можливості реалізації та впливу на громаду.
Завершальним етапом засідання було прийнято рішення про створення сучасного простору з подальшою реалізацією напрацьованих ідей.
Завдяки активному залученню молоді та представників громадських організацій, голосування пройшло в демократичній та прозорій формі.
Дякуємо всім учасникам засідання за їхню активну участь та цінний внесок у спільну справу. Особлива подяка представникам ГО “АЛІ” та Програми USAID DOBRE за постійну підтримку та плідну співпрацю!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше