Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Молодість - це не просто певний період в житті людини, а скоріше особливий стан душі

Новина
27.06.2021

         Дмитро Шенцев: молодість - це не просто певний період в житті людини, а скоріше особливий стан душі

 

         Дорогі друзі! Вітаю вас із чудовим святом, яке символізує юність, красу та невичерпну енергію!

         День молоді люди різних поколінь чекають і відзначають з особливим настроєм. В цей день кожен з нас забуває про те, скільки йому років, тому що молодість - це не просто певний період в житті людини, а скоріше особливий стан душі. Молодість - це пора відкриття, пошуків і реалізації найсміливіших ідей. Це час необмежених можливостей і перспектив, прагнення діяти і перемагати!

         Дивлячись на нашу молодь, можна бути впевненими, що ви зможете підняти спортивні досягнення, технічний прогрес і культуру в нашій країні на нові висоти. Вам все під силу. Нехай ваші знання й таланти завжди будуть затребувані, і ніякі труднощі не зупиняють вас на шляху до досягнення поставлених цілей.

         Прагніть стати Людиною з великої букви, вмійте цінувати такі вічні цінності, як повага до старшого покоління, доброта, совість, любов, честь і гідність.

         Бажаю вам чистого і світлого неба, захоплюючих життєвих доріг, цікавих відкриттів і звичайного людського щастя!

З Днем молоді!

 

З повагою,

народний депутат України                                               Дмитро Шенцев  

 

 

Дорогі друзі! Молодь та усі хто відчуває молодість в душі!

         Вітаю вас зі святом - Днем молоді! Це особлива календарна дата, яка пов'язана з майбутнім країни, з перспективами, новими ідеями. Молодість та юність – це завжди енергія, сила, нове мислення, та звичайно ж, найпрекрасніші і круті періоди в житті кожної людини.

         За вами майбутнє. Багато хто з вас підтверджують це своїми високими досягненнями та перемогами в престижних конкурсах і змаганнях різного рівня. Ми пишаємося вами та будемо допомагати втілювати у життя самі найкрутіші ідеї та проекти.

         У цей святковий день бажаю молодому поколінню бути сміливими, креативними, прагнути до нових вершин і впевнено дивитися у майбутнє! Нехай вам вдається втілювати в життя найсміливіші плани. Будьте успішними, порядними, чуйними, позитивними та пам'ятайте, що ціла країна у ваших руках. Міцного вам здоров'я, щастя, благополуччя та невичерпного оптимізму.

 

 

З повагою,

депутат Харківської обласної ради                                  Микита Шенцев

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше