Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Міжнародний день праці

Новина
01.05.2024

Міжнародний день праці: символ трудових досягнень, миру та спільної гармонії

Сьогодні, 1 травня, ми відзначаємо Міжнародний день праці, свято, яке має глибокі корені і відзначається уже понад 100 років як у нашій країні, так і по всьому світу. Цей день символізує не лише трудові досягнення та боротьбу за права працівників, але й нагадує нам про важливість миру та гармонії у суспільстві.

Особливо звертаємо увагу на працю та захоплення, з якими працюють наші маленькі освітяни. Їхній ентузіазм і наполегливість, з якими вони долучаються до різних ініціатив, особливо яскраво проявлялися сьогодні, коли вони працювали навколо Старосалтівського будинку культури. Це неабияка гордість мати таких молодих та цілеспрямованих громадян!

Нехай сьогоднішній день нагадає нам про важливість праці та солідарності, а трудова діяльність кожного з нас завжди буде наповнена задоволенням та успіхом!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше