Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Міністерство охорони здоров’я України підготували модульну амбулаторію для Старосалтівської селищної громади.

Новина
28.11.2023
Міністерство охорони здоров’я України підготували модульну амбулаторію для Старосалтівської селищної громади.
Модульна амбулаторія представляє собою спеціальне приміщення, укомплектоване всім необхідним обладнанням, лабораторними меблями, комунікаціями для надання первинної та невідкладної медичної допомоги, де прийматиме лікар загальної практики-сімейної медицини. Кілька разів на тиждень будуть приїжджати спеціалісти за різними профілями зі своєю медичною бригадою. Амбулаторія може обслуговувати за день до 30 осіб.
Також , модульна амбулаторія готова до відключень світла, зокрема вона обладнана генераторами для безперебійного електроживлення та вентиляторами, які підтримують оптимальне середовище в медзакладі. Поряд з модульною амбулаторією є укриття на випадок повітряної тривоги.
Графік прийому громадян в модульній амбулаторії з 8:00 до 17:00 години.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше