Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошується конкурс на посаду директора ІРЦ

Оголошення
20.06.2019

Оголошується конкурс на посаду директора ІРЦ

 Відповідно до рішення LII сесії VII скликання Старосалтівської селищної ради Вовчанського району Харківської області від 28 травня 2019 року №2636/2 «Про оголошення конкурсу на посаду директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» оголошується конкурс на призначення директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Старосалтівської селищної ради Вовчанського району Харківської області   (далі директора ІРЦ).

  Повне найменування:

 – комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Старосалтівської селищної ради Вовчанського району Харківської області.

Юридична адреса інклюзивно-ресурсного центру:

 вул. Перемоги, 34,

смт. Старий Салтів

Вовчанський район

Харківська область,

62560, Україна

 

Найменування посади:

 - директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Старосалтівської селищної ради Вовчанського району Харківської області.

Умови оплати праці:

 - посада директора ІРЦ прирівнюється до посад педагогічних працівників. Директор ІРЦ призначається за конкурсом на заміщення вакантної посади строком на три роки. Права, обов’язки і відповідальність директора ІРЦ, умови його матеріального забезпечення, інші умови найму визначаються контрактом.

Кваліфікаційні вимоги до директора ІРЦ:

- вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю "Спеціальна освіта", "Корекційна освіта", "Дефектологія", "Психологія" та стаж роботи не менше п'яти років за фахом.

           Перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі та строк їх подання:

претендент, який виявив бажання взяти участь у конкурсі, подає (особисто або поштою)  у відділ освіти, молоді та спорту Старосалтівської селищної ради Вовчанського району Харківської області такі документи:

– копію паспорта громадянина України;

– письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;

– копію трудової книжки;       

– копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

  • копію військового квитка та особова картка працівника (типової форми П2);

 

 

– письмову згоду на збір та обробку персональних даних;

  • довідку про відсутність судимості.

        Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, повинна володіти навичками підготовки ділових документів, основними навичками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами, мати досвід та вміння працювати з людьми, вільно володіти державною мовою. 

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, не передбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Строк подання документів для участі в конкурсному відборі  25 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору. У разі надсилання документів поштою, датою подання документів вважається зазначена по поштовому штемпелі.

 Місце та етапи проведення конкурсного відбору:

- конкурс проводитиметься  у відділі освіти, молоді та спорту Старосалтівської селищної ради Вовчанського району Харківської області   за адресою: вул. Перемоги, б.15 смт. Старий Салтів, 62560.

Конкурс передбачає складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди.

 Кваліфікаційний іспит для директора ІРЦ   проводиться за напрямами:

  • знання Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції»;
  • законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про загальну середню освіту»;
  • постанов Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах», «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр».

 

 За додатковою інформацією звертатись  у відділ освіти, молоді та спорту Старосалтівської селищної ради Вовчанського району Харківської області   до спеціаліста Дегтярьової Лариси Анатоліївни (тел. 0671101327, ел. пошта osvita-saltiv@ukr.net)

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше