Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії відділу бухгалтерського обліку

Оголошення
10.02.2021

            Старосалтівська селищна рада на підставі ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії відділу бухгалтерського обліку.

 

Вимоги до кандидатів на посаду спеціаліста І категорії відділу бухгалтерського обліку:

         Повна вища освіта (облік і аудит, економіка, фінанси) за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста,  стаж роботи за фахом в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років, обов’язкове досконале володіння комп’ютером та державною мовою.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до органу місцевого самоврядування такі документи:

- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органах місцевого самоврядування та проходження служби;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- подання шляхом заповнення на офіційному веб-сайті НАЗК декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається НАЗК; 

- автобіографію;

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- копію документа, який посвідчує особу;

- копію трудової книжки, оформлену у встановленому порядку;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних).

         Особи також можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня (характеристики, рекомендації, тощо).

         Учасники конкурсу обов’язково складають іспит на перевірку та оцінку знань Конституції України, законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», а також  законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень  відділу.

         Документи подаються у виконавчий комітет Старосалтівської селищної ради протягом 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу за адресою: Вовчанський район, смт Старий Салтів, вул. Перемоги 14, кабінет юридичного відділу (І поверх).

Додаткова інформація  за телефонами: 6-11-26; 6-12-76.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше