Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформація для  аграріїв громади!

Новина
11.08.2021

 

1. Харківське відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств у 2021 році буде надавати фінансову підтримку новоствореним фермерським господарствам у період їх становлення ( перші три роки після створення) одноразово на одиницю оброблювальних угідь (1 гектар) виключно для провадження сільськогосподарської діяльності у розмірі 5 000 грн. за один гектар, але не більше 100 000 гривень на одне фермерське господарство.  

Для отримання інформації, щодо  фінансової підтримки звертатися у Харківське відділення Укрдержфонду підтримки фермерських господарств: Харків, площа Свободи, 5, кім. 793.,+38 (050) 388-00-01  Граничний строк подання документів 30 жовтня 2021 року.

2. Департамент агропромислового розвитку Харківської області інформує, що розпочато роботу програми дотування юридичних осіб (які є, виключно, фермерськими господарствами) та сімейних фермерських господарств за наявних на 01 липня поточного року корів.

Звертаємо увагу на те, що термін для нарахування дотації за наявних корів спливає 31 серпня 2021 року. За додатковою інформацією з питань нарахування державних тваринницьких дотацій звертатися до відділу тваринництва та селекційно племінної роботи Департаменту агропромислового розвитку за телефоном:

705-21-76. Контактна особа: Масюк Олександр Володимирович.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше