Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Громадські слухання в Старосалтівської ОТГ визначили долю 75 000$

Новина
12.02.2020

         11.02.2020 року  в Центрі підтримки розвитку підприємницької діяльності та туризму Старосалтівської ОТГ  були проведені публічні консультації у вигляді громадських обговорень щодо вибору пріоритетних проектів, реалізація яких передбачена Стратегією сталого розвитку Старосалтівської об’єднаної територіальної громади на 2018-2026 роки, та які можливо профінансувати за рахунок  отриманого сертифікату від Програми DOBRE додаткового фінансування в розмірі 75 тисяч доларів США.

         В обговоренні прийняли участь: керівництво  Старосалтівської селищної ради, виконуючі повноваження старост, фахівець Програми DOBRE, керівники відділів Старосалтівської селищної ради, депутати Старосалтівської селищної ради, керівники комунальних підприємств та громадських організацій, представники бізнесу та небайдужі мешканці громади.

          В ході зустрічі були озвучені проекти, які зазначені в планах заходів щодо реалізації  Стратегії сталого розвитку Старосалтівської об’єднаної територіальної громади на 2018-2026 роки. Із загальної кількості було обрано 5 найбільш рейтингових проектів, що стосувались наступних сфер:  послуги з культури та молодіжна політика, змістовне дозвілля (зони відпочинку), харчоблоки шкіл та дитячих садків, оргтехніка для шкіл, модернізація Гонтарівського спортивного залу.

          Відкритим голосуванням учасники громадського обговорення віддали більше голосів за наступні проекти: закупівля оргтехніки для шкіл та модернізація Гонтарівського спортивного залу. Написання проектних заявок буде здійснене до квітня 2020 року.

          Керівництво громади висловлює подяку спеціалісту Програми  DOBRE Антоніні Колповській за змістовне та об’єктивне роз’яснення процесу отримання додаткового фінансування, а також всім учасникам громадського обговорення за активну життєву позицію та небайдужість щодо розвитку Старосалтівської громади.   

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше