Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Громадські обговорення щодо оптимізації мережі закладів освіти

Новина
10.03.2021

      04 березня 2021 року відбулись громадські обговорення щодо оптимізації мережі закладів освіти Старосалтівської територіальної громади(Кирилівського та Шастаківського ліцеїв).

     В даному заході прийняли участь депутати селищної ради, начальник відділу освіти молоді та спорту  Глазунова І.М., начальник юридичного відділу Леонець О.С., начальник  відділу земельних ресурсів та житлово-комунального господарства Маймулін М.С.,  старости всіх старостинських округів та представники громадськості.

     Під час обговорення даного питання було запропоновано начальнику фінансового відділу Струк В.В. та начальнику відділу бухгалтерського обліку Дюковій Т.Л. підготувати необхідні документи щодо фінансового забезпечення при оптимізації шкіл.

    10.03.2021 було прийнято остаточне рішення щодо оптимізації мережі закладів освіти Старосалтівської територіальної громади(Кирилівського та Шастаківського ліцеїв).

    З протоколами громадських обговорень можна ознайомитися тут.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше