Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Громадські обговорення

Новина
28.05.2021

          28.05.2021 року в приміщенні Старосалтівського Будинку культури пройшли громадські обговорення проекту Плану соціально-економічного розвитку Старосалтівської  територіальної громади до 2025 року  та  Детального  плану заходів (середньострокова перспектива до 2026 року)  з реалізації Стратегії  сталого розвитку Старосалтівської  територіальної громади на 2018-2026 рр., а також переліку запланованих завдань та заходів Плану і Стратегії  розвитку.

         На початку слухань голова Старосалтівської ТГ Коновалов Е.П. повідомив присутніх про те, що формування та прийняття вищезазначених документів вплине на розвиток нашої громади впродовж наступних 5 років, та заохотив присутніх віднестись до даної справи з відповідальністю та натхненням. Також голова громади акцентував увагу учасників громадських обговорень саме на тому, щоб усі пропозиції від мешканців громади були враховані і не залишились поза увагою.  

        У громадських слуханнях прийняли участь 39 мешканців Старосалтівської громади, котрі активно приймали участь в обговоренні заходів детального плану та вносили свої корективи, пропозиції, доповнення та зауваження. Всього  надійшло 43 пропозиції:  23 в електронному вигляді, 10 – поштою та 10 пропозицій у ході громадських обговорень.

         Керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Бурменко А.В. повідомив присутніх, що кожна пропозиція буде вивчена та розглянута членами робочої групи щодо включення їх в остаточний варіант проекту Плану соціально-економічного розвитку Старосалтівської територіальної громади до 2025 року та Детального  плану заходів з реалізації Стратегії сталого розвитку Старосалтівської територіальної громади на 2018- 2026 рр..

         Після засідань робочої групи остаточний варіант проекту Плану соціально-економічного розвитку Старосалтівської територіальної громади до 2025 року та Детального плану заходів з реалізації Стратегії  сталого розвитку Старосалтівської територіальної громади на 2018- 2026 рр. буде опублікований на офіційному сайті територіальної громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше