Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голос громади: спільна мета з DOBRE для активної участі громадян

Новина
02.05.2024
Голос громади: спільна мета з DOBRE для активної участі громадян
За результатами успішного тренінгу "Голос громади в місцевому самоврядуванні", який відбувся 18 березня у Старому Салтові, фахівці програми DOBRE організували зустріч з мешканцями с.Хотімля.
На цьому тренінгу, представники DOBRE разом мешканцями, розглянули важливі питання щодо "Механізмів участі громадян у виробленні локальних політик".Обговорювалися різні аспекти участі громадян, починаючи від збору думок та пропозицій і закінчуючи конкретним впливом на процеси прийняття рішень Крім того, учасники отримали інформацію про нові підходи та інструменти, які допоможуть активізувати участь громадян у подальшому розвитку нашої громади.
Ця зустріч є ще одним кроком на шляху до побудови відкритої та прозорої співпраці між громадою та органами влади. Разом ми зможемо досягти великих досягнень, враховуючи голос кожного мешканця нашої громади.
Дякуємо усім учасникам за активну участь та зацікавленість у розвитку нашої громади. Цей успішний тренінг підтверджує, що колективні зусилля і спільна мета з DOBRE надихають нас до нових здобутків.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше