Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Форум об’єднаних громад Харківщини.

Новина
23.09.2019

       Форум об’єднаних громад Харківщини був організований для ОТГ-партнерів програми «DOBRE». У форумі прийняли участь Старосалтівська ОТГ, Малинівська ОТГ, Золочівська ОТГ, та приймаюча сторона – Мерефянська ОТГ.

      Форум спланували на найвищому рівні, цікавий та насичений подіями захід пролетів у форматі презентацій досягнень, консультацій та обміном досвіду у таких  тематичних секціях:

  • Молодіжна політика ОТГ
  • Інструменти залучення громадян та інтеграційні заходи
  • Бюджет участі
  • Спільні дії над вирішенням проблемних питань ОТГ.

      Старосалтівська громада з 11 номінацій перемогла  в 5 номінаціях (Кращий публічний звіт голови, Найбільший бюджет участі з розрахунку на одного мешканця громади, Краща популяризація Бюджету для громадян, Найактивніша громада на етапі голосування, Найвища активність старостинських округів)  Та окрема подяка від громадського партнерства за прозорі місцеві бюджети «За високий професіоналізм поширення демократичних цінностей вагомий внесок з підвищення рівня прозорості та відкритості бюджетного процесу й запровадження антикорупційних механізмів».

      Велика подяка організаторам заходу за отримані емоції, унікальний досвід, та знайомства і спілкування з неймовірними людьми!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше